استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم، الرحمن الرحیم، بدیع
السموات و الارض، من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب و الیه.
آمین یا رب العالمین
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امام زمان
(عجّل الله تعالى فرجه الشّریف) فرمود: بر شما واجب است و به سود شما خواهد بود که
معتقد باشید بر این که ما اهل بیت رسالت، محور و اساس امور، پیشویان
هدایت و خلیفه خداوند متعال در زمین هستیم.
مطالب بایگانی شده
حضرت خدیجه دختر خویلد بانویی پاکدامن و ارجمند بود. عموی وی به نام ورقة بن نوفل از دانشمندان و کشیشیان مسیحی بود و همه کتابهای آسمانی را خوانده بود و قبل از بعثت در جستجوی آیین حق بسر میبرد و نشانههای پیامبری را در وجود پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ می دید و به خدیجه سفارش می نمود خدیجه خود شیفته ی خلق و خوی بسیار نیک آن حضرت شد. و امانتداری و صداقت او را مشاهده کرده و تصمیم گرفت با پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ ازدواج کند.
مقدمه: در زمان پهلوی بالاخص پهلوی دوم بهائیت رشد بسیار داشت و فرصتی پیدا کرد تا جمعیت خود را سه برابر کند و در دستگاه دولتی و شاه نفوذ فراوان بکند. رییس رادیو تلویزیون وقت دکتر شاه قلی، وزیر بهداری، وزیر آموزش و پرورش و... هویدا نخست وزیر و بسیاری دیگر بهایی بودند و به سفارش اربابان و شاه در همة امور دخالت داشتند.
معمولاً عوامل همجنس بازی را میتوان چنین برشمرد: 1 - روابط غلط خانوادگی که در نتیجه آن، پسر با پدر و دختر با مادر انطباق نمییابد و الگوی رفتاری مناسب کسب نمیکند. 2 - تجارب غلط هم جنس خواهی در اثر برخورد با دوستان ناباب. 3 - احساس بی ارزشی و سرخوردگی در تلاش برای ایجاد رابطه مشروع با جنس مخالف. 4 - محدودیتهای محیطی (مثلاً محل خواب پسرها از یکدیگر جدا نیست و یا اهل خانواده مجبورند با هم در یک محل و در یک اتاق زندگی کنند). 5 - ضعف مبانی مذهبی و اعتقادی.(1)
قرآن مجید در سورة عنکبوت می فرماید : و اقم الصلاه ان الصلاه تنهی عن الفحشاء و المنکر . (1)و نماز را برپای دار ، زیرا نماز انسان را از زشتی ها و منکرات باز می دارد.آری اگر کسی بخواهد دو رکعت یا سه رکعت ، یا چهار رکعت . نماز واقعی بخواند ، نمازی که مورد پذیرش حق قرار گیرد ، و در قیامت تبدیل به بهشت شود ، چاره ای ندارد جز این که شرایط ظاهری و باطنی نماز را رعایت کند .
پاسخ: دربارة سابقة تاریخی مسجد مقدس جمکران بهتر است ابتدا خبری را که از حضرت امیرالمؤمنین علی ـ علیه السّلام ـ دربارة این مکان نقل شده، ذکر کنیم، محمد بن محمد بن هاشم حسینی رضوی قمی متوفی 1179 هـ .ق. در کتاب خلاصه البلدان پیرامون تاریخچة مسجد جمکران از مرحوم شیخ صدوق محدّث و فقیه بزرگوار در کتاب مونس الغرین نقل کرده که امیرالمومنین ـ علیه السّلام ـ فرمود:
سوال: امام زمان (عج) چگونه زندگى مى کنند؟ آیا در میان مردم هستند؟
پاسخ: محل زندگى حضرت حجة بن الحسن العسگرى (عج) در دوران کودکى همچون محل زندگى حضرت موسى (علیه السلام) مخفى بود، تا از گزند طاغوتیان زمان محفوظ گردد. اما در مورد اقامت گاه حضرت حجّت باید گفت: دلیل قاطعى بر اقامت آن بزرگوار در مکان معیّنى وجود ندارد، چنان که در بعضى احادیث هم وارد شده است، از جمله: هنگامى که از امام حسن عسگرى (عج) مى پرسند، اگر حادثه اى براى شما روى دهد از کجا از فرزند گرامى شما سراغ بگیریم؟ حضرت در پاسخ فرمودند: «در مدینه.»[1] روایت است عدّه ى معدودى از اقامتگاه ایشان خبر دارند. امام زین العابدین (علیه السلام) مى فرماید: «لا یَطَّلِعُ على موضعه اَحَدٌ من ولىٍّ و لا غیره، الاّ الذى یلى اَمْرَهُ»[2]هیچ کس از دوستان و دیگران از اقامتگاه او مطّلع نمى شود، به جز کسى که متصدى خدمتگزارى اوست.
گفتوگویی کوتاه با حجتالاسلام و المسلمین علی اکبر مهدیپور اشاره: حجتالاسلام و المسلمین علیاکبر مهدیپور از محققان بنام حوزة مهدویت هستند. تاکنون آثاری چند از ایشان در این زمینه چاپ و منتشر شده است. از آن جمله میتوان به ترجمة اثر گرانسنگ روزگار رهایی ـ تألیف کامل سلیمان ـ دربارة موضوع آخرالزمان؛ علایم و نشانههای آن و آثاری دیگر دربارة شناخت امام عصر(ع) اشاره کرد. مقالاتی از ایشان نیز دربارة آخرالزمان در اسلام و نشانههای ظهور در شمارههای گذشته موعود تقدیم خوانندگان گرامی شده بود. به همین مناسبت گفتوگویی کوتاه با ایشان ترتیب دادیم که همچون همیشه، با روی باز و آغوش گشودة این عزیز روبهرو شد. امید که مقبول طبع شما قرار گیرد. ادامه مطلب...
سوال: امام زمان (عج) چه شباهت ها و تفاوت هایی با موعود سایر ادیان الهی یا غیر الهی دارد؟ پاسخ: معرفی موعود آخرین دوران زندگی بشر امریست که از دیرباز ادیان و مکاتب مختلف به آن اهتمام ورزیده اند. لکن تعدد ادیان از یک سو و وسعت دایره ی موضوع مورد سؤال از سوی دیگر بررسی همه ی زوایای مربوط به آن را ناممکن می سازد. از طرفی تحریفات بی شمار و عدم امکان دسترسی به نسخه های اولیه ی کتب آسمانی ادیان (بجز اسلام) باعث شده تا نتوان سخنی کامل و متقن از دیدگاه این ادیان بیان نمود. ادامه مطلب...